0
Evropske lige

Pelegrini: Lampard na pozajmici u Mančester Sitiju

Objavljeno: 03.08.14 u 09:13

Menadžer Mančester Sitija, Manuel Pelegrini potvrdio je da će bivši fudbaler Čelsija Frenk Lampard biti na pozajmici u tom klubu do starta američke MLS lige.

Frank-Lampard

Doskorašnji reprezentativac „Gordih Albiona„, potpisao je ugovor sa Njujork Sitijem, klubom koji je u vlasništvu Mančester Sitija, a do početka sezone u SAD u martu, on će igrati na „ostrvu“.

„Kao što znate, Frenk je potpisao ugovor sa Njujork Sitijem i tamo će početi da trenira u januaru, s obzirom da sezona počinje u martu. Od srede će početi da radi sa našim timom i igraće za nas“, kazao je Pelegrini.

„Lampard je svestan da imamo veoma dobar tim i dosta igrača na njegovoj poziciji. On je još samo jedan igrač više, moraće da se bori za svoju poziciju. Igraćemo dosta utakmica, tako da je on veoma važan za naš tim“, jasan je Pelegrini da neće imati rezervisano mesto za Frenka Lamparda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter