0
Fudbal

Radović: Naravno da bih igrao za Srbiju, ali oguglao sam na izostavljanje

Objavljeno: 01.08.14 u 13:08

Srpski fudbaler Miroslav Radović blista u dresu poljske Legije već godinama unazad, ali reprezentativni pozvi i dalje izostaje. 

Miroslav Radović

Dolaskom Dika Advokata na klupu naše selekcije mogla bi da nova prilika da Radović zaigra za Srbiju. On ističe da bi bio srećan ukoliko dobije poziv, ali i da neće biti iznenađen ukoliko ne bude tako.

“Reprezentacija? Obradovaću se, naravno, ako stigne Advokatov poziv, ali neće biti propast sveta i u slučaju da opet budem preskočen, Bože moj, idemo dalje, navikao sam već, ma, oguglao sam da me preskaču kad se pravi spisak kandidata. I zato se, verujte, uopšte ne opterećujem. Ono što je do mene, ja dajem, a da li će drugi to da primete, njihova stvar“, rekao je Radović za Sport.

Radović je bio heroj u pobedi Legije nad Seltikom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u dosadašnjem delu sezone je na tri evropska meča postigao pet golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter