0
Fudbal

FSS nudi novi ugovor Veljku Paunoviću

Objavljeno: 30.07.14 u 09:04

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije, koja je nedavno eliminisana u polufinalu EP, Veljko Paunović, najverovatnije će dobiti produžetak saradnje na još jednu sezonu.

veljko-paunovic

Na taj način Paunović će biti u prilici da završi započeti ciklus i da sa „Orlićima“ odleti na Svetsko prvenstvo u Novom Zelandu naredne godine.

Paunović je na klupi omladinske selekcije nasledio Ljubinka Drulovića, a na to mesto stigao je prošle godine sa zadatkom da generaciju fudbalera rođenih 1996. godine odvede na Mundijal u čemu je i uspeo.

Reprezentaciju Srbije od jeseni očekuju borbe za Evropsko prvenstvo u Grčkoj 2015. godine, pa, kako smatraju čelnici FSS, logično je da on i nastavi započeti posao.

Ugovori bi trebalo da budu produženi i sa direktorom mlađih reprezentativnih selekcija Savom Miloševićem i njegovim zamenikom Mitrom Mrkelom, piše list „Sportski žurnal“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter