0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović: Potrebno nam je još pojačanja, slab nam je kvalitet

Objavljeno: 27.07.14 u 09:04

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je klubu iz Ljutice Bogdana neophodno još nekoliko novih lica u klubu kako bi tim neometano mogao da funkcioniše i sprovede njegove zamisli u delo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šef crveno-bele struke kaže da uprkos tome što je na Marakanu stiglo čak osam novih lica, on u ovom trenutku može ozbiljno da računa na svega 13 igrača:

„Dosta klinaca će na pozajmice, kao što sam i ja išao u njihovim godinama. I ne samo ja već i Vidić, Janković, Basta, Luković… Svi smo išli negde i bili smo gotovi igrači kad smo se vratili na Marakanu. Ne možemo da očekujemo da igrač od 16-17 godina nosi našu igru“, smatra Nenad Lalatović.

Zvezdin trener je potom bliže objasnio svoje reči:

„Na 13 igrača mogu da računam. Jednostavno, postoji problem s konkurencijom, koja je neophodna da bismo imali kvalitet. Ovo što trenutno imam je malo“, smatra Lalatović, a prenosi „Kurir“.

Od novih igrača šansa deluje izvezsna za Bosančića, Gavrića, Planića, Despotovića, a najverovatnije i Kahrimana. Svoje minute iz seneke će čekati i dvojica: Đorđevića, Predrag i Stefan, ali i mladi Avramovski (19).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter