0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Vojvodina na korak od senzacije (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.14 u 21:57

Novosadska Vojvodina je bila na samo gol od produžetaka i eventualno kasnijeg plasmana u anrednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je pred svojim navijačima savladala slovački Trenčin sa 3:0 (1:0) što je na kraju bilo nedovoljno pošto je pre nedelju dana poražena sa 4:0.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ivanić je već u 17. minutu doneo prednost „lalama“ koje su već do poluvremena mogli da imaju i veći višak do kojeg su došli u sedmom minutu drugog dela kada je Alivodić povisio na 2:0. kada je Stojanović u 68. minutu podigao na 3:0 učinilo se da mladi tim Vojvodine može da napravi veliki podvig, ali to se ipak nije desilo.

Imali su Novosađani nekoliko prilika da dođu do četvrtog gola, ali je pored njihove nepreciznosti u nekoliko navrata za prolazak Slovaka u anrednu rundu zaslužan i njihov golman koji je praktično pravio čuda na golu.

Vojvodina je večeras igrala u sastavu: Jovanić, Pekarić, Pankov, Nastić, Radoja, Ivanić, Makarić, Alivodić, Puškarić, Poletanović, Stojanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter