0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Mijatović: Glave gore, želimo bronzu

Objavljeno: 19.07.14 u 21:25

Selektor mlade košarkaške reprezentacije Srbije Dejan Mijatović otkrio je razloge poraza njegovog tima od selekcije Turske u polufinalu Evropskog prvenstva. I pored toga što su „orlići“ pružili slabu partiju pogotovo u prvom poluvremenu Mijatović nije imao previše zamerki pogotovo na zalaganje igrača.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Platili smo danak, energetski bili i suviše potrošeni zbog teškog meča protiv Izraela u četvrtfinalu. Teško smo trčali. Nismo mogli na samom početku da pratimo žestok ritam selekcije Turske, koja je zavtvorila sve prilaze svom košu i uspela da postigne suviše lakih poena iz kontranapada. Mislim da smo ponovo pokazali karakter, da smo se borili do samog kraja, iako nam je malo toga polazilo za rukom. Momci ne smeju da tuguju, klonu duhom, jer dali su sve od sebe tokom pripremnog perioda, odigrali zaista odlično gotovo sve utakmice na šampionatu. Zato treba da podignu glave, među četiri smo najbolje reprezentacije u Evropi, a sutra imamo priliku da pobedom osvojimo bronzanu medalju i nađemo se na pobedničkom postolju“ – istakao je Dejan Mijatović, selektor naše mlade reprezentacije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter