0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Fiorentina odvodi Zvezdino dete za milion evra? (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.14 u 11:23

Centralni defanzivac Crvene zvezde Miloš Stojanović, koji ima tek 17 godina, nalazi se na meti italijanskog giganta iz Firence.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako piše B92, za golobradog štopera crveno-belih čelnici Fiorentine spremni su da u klupsku kasu tima sa Marakane uplate sumu od čak milion evra plus 20% od narednog transfera ovog igrača!

Želja rukovodstva Fiorentine bila je da odmah kupi mladog Stojanovića, ali da ga ostavi u Ljutice Bogdana još godinu dana u svojstvu pozajmljenog igrača.

Ipak, uprava Crvene zvezde samo se zahvalila ovoj ponudi čelnika Fiorentine. Procena vodećih ljudi u Zvezdi je da ovaj fudbaler poseduje enorman talenat te da je pred njim svetla budućnost u klubu.

Stojanović je prošao sve mlađe kategorije u Crvenoj zvezdi, a paralelno sa igrama u crveno-belom, ovaj momak je nastupao i u svim mlađim kategorijama reprezentacije Srbije.

Šef struke Zvezde Nenad Laltović odmah po dolasku uključio je talentovanog igrača u rad sa prvim timom i već mu je dao priliku da se nametne na prijateljskim, kontrolnim mečevima u Sloveniji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter