1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda neporažena u Belgiji

Objavljeno: 16.07.14 u 19:55

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su nerešeno 1:1 (1:1) protiv Genka u prvoj kontrolnoj utakmici na turneji u Belgiji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle dva veoma ubedljiva trijumfa nad Vrežajom 4:2 i Krkom 5:2 u prvom delu priprema u Sloveniji, crveno-beli su na startu turneje u Belgiji odigrali prvi remi. Crvena zvezda je remizirala sa Genkom 1:1, a čini se da je naš tim bio bolji rival na terenu.

Šampion Srbije je prvi pripretio. Novajlija Gavrić je vršio pritisak, oduzeo je loptu rivalu, dodao je do Savićevića, ovaj centriarao, a Rakić je glavom poslao pored gola. U 9. minutu Zvezda je drugi put zapretila, ali je ovoga puta pokušaj Rakića zaustavio golman. Kako to biva u fudbalu usledila je kazna, golman Rajković je loše procenio let lopte, ona ga je preskočila, a napadaču Genka Mbojeu nije bilo teško da u 17. minutu zatrese praznu mrežu za vođstvo 1:0.

Srećom prednost Belgijanaca nije dugo trajala. Korner je u 30. minutu izveo Milijaš, najviši u skoku je bio mladi ptoper Darko Lazić, koji je doneo Crvenoj zvezdi izjednačenje 1:1. U drugom poluvremenu oba trenera su izvršila dosta izmena, dva tima su se smenjivala u napadaima, ali bez konkretnih šansi. Crvena zvezda je bila nešto agilnija i na kraju nezadovoljnija remijem 1:1.

Šef struke crveno-belih Nenad Lalatović odlučio je da meč počne u sastavu Rajković, Lazić, Pavićević, Petković, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević, Gavrić, Lazović i Rakić, a sa klupe su ušli Đorđević, Karaklajić, Gogić i Despotović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter