0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić: Šteta zbog Bosančića, nećemo strance samo igrače iz bivše Jugoslavije

Objavljeno: 15.07.14 u 11:42

Generalni sekretar FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić najavio je da će tim s Marakane svim silama pokušati da angažuje igrača sa prostora nekadašnje SFR Jugoslavije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Stvar se iskomplikovala, kako izgleda, teško može da dobije papire. Sve detalje smo utanačili, izgleda nije nam suđeno i, iskreno, mislim nije realno da dođe ovog leta. Šteta, zaista“, kazao je Zvezdan Terzić, prenosi „Sportski žurnal“.

Ovaj novi Zvezdin funkcioner istakao je crveno-beli neće jutiri za inostranim igračima, već će se truditi da pojačanja pronađu u regionu, na prostorima bivše države:

„Trudiću se da ne dovodimo strance, ima naših talentovanih dečaka. Kad kažem naših, mislim i na prostor počivše nam Juge. Samo na tom podneblju znaju i shvataju veličinu Crvene zvezde, bez obzira na trenutne finansijske probleme. Otud insistiram na angažovanju mladih i talentovanih momaka, željnih afirmacije u velikom klubu, već od ove sezone i na velikoj sceni“, jasan je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter