3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ispovest bivšeg igrača Zvezde: Duguje mi se ogroman novac, morao sam na sud!

Objavljeno: 13.07.14 u 13:36

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i miljenik Delija Goran Drulić otkrio je da je bio primoran da preko suda dobije zaostala dugovanja od kluba sa Marakane. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je za Mozzart sport rekao da mu je Zvezda dugovala ogromnu svotu novca i da je pomoć morao da potraži od suda iako je na sve moguće načina pokušavao da sklopi dogovor sa čelnicima kluba.

Dug je nastao neposredno posle njegovog odlaska u špansku Saragosu 2001. godine za sumu od tadašnjih 25 miliona maraka.

“Sudski proces je u finalnoj fazi i u skorije vreme bi trebalo da bude donesena presuda, čime bi konačno bila stavljena tačka na jednu ružnu situaciju u kojoj smo se našli klub i ja. Istovremeno, moram da naglasim da mi je veoma žao što će posledice te sudske odluke osetiti ljudi koji se danas iskreno bore da Zvezdu podignu sa dna koje je dotakla i nemaju nikakve veze sa celim tim neprijatnim dešavanjem“, rekao je Drulić i dodao:

“Ostao sam bez snage da se borim s njima i bio prinuđen da pravdu potražim na sudu. Ipak, kako se radi o nenormalno velikoj svoti novca, pre izvesnog vremena, otišao sam da prijateljski porazgovaramo i pronađemo neko prihvatljivo rešenje, ponudio sam da mi se isplati u 20 rata. Ipak, umesto dogovora, došli smo čak i do sukoba. Ipak, sada su na Marakanu došli neki novi ljudi, koji imaju snagu i viziju za budućnost. Međutim, da bi klub vratili na nekadašnji nivo, biće im  potrebno određeno vreme i toga svi kojima je Zvezda pri srcu, moraju da budu svesni“, naglasio je Drulić.

hotsport.rs  

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter