1
Evropske lige

Lazar Marković stigao u Englesku!

Objavljeno: 12.07.14 u 10:22

Srpski reprezentativac i bivši fudbaler Partizana, Lazar Marković, stigao je jutros u Englesku u kojoj ga očekuje potpis ugovora sa slavnim Liverpulom! Lazar-Markovic-twitter

Jutros je društvenim mrežama protutnjala ova fotografija koju možete videti na kojoj se vidi dolazak popularnog Markeca na „ostrvo“, baš kao što je i bilo najavljeno.

Pregovri između Benfike i Liverpula su skoro gotovi, utvrđena je suma od oko 25 miliona evra za transfer bivšeg napdača crno-belih na Enfild. Naravno, preostalo je da se završe detalji, poput lekarskog pregleda.

Marković u Liverpul stiže kao zamena za Luisa Suareza, a kako stoje stvari – dobiće šansu da pokaže svoj raskošan talenat od prvog dana, u tandemu sa Staridžom.

„Liverpul je veći od pojedinca, verujem da će tim biti još jači naredne sezone“, rekao je Rodžers, menadžer Liverpula nakon odlaska Suareza u Barselonu.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter