1
Domaći fudbal

FOTO: www.facebook.com

Potencijalno pojačanje Zvezde za HotSport: Sanjam inostranstvo, Marakana u srcu

Objavljeno: 11.07.14 u 08:20

Mladi fudbaler Rade Krunić dobrim partijama u dresu Donjeg Srema skrenuo je pažnju na sebe čelnicima Crvene zvezde. Ovih dana se u sportskim medijima uveliko spekuliše oko njegovog prelaska u klub iz Ljutice Bogdana. Krunić je za Hotsport potvrdio ove spekulacije.

FOTO: www.facebook.com
FOTO: www.facebook.com

„Sa mnom lično niko nije pregovarao, ali jeste sa mojim menadžerom Jovicom Radonjićem. On mi je preneo da postoji interesovanje od strane ljudi iz Zvezde.

 Da li su pregovori blizu finalizaciji?

„Koliko znam nisu baš blizu, jer moj menadžer pregovara i sa jednim inostranim klubom, pa videćemo šta će se dešavati“, istakao je Krunić.

 Kojoj opciji si ti više naklojen?

„Sa jedne strane sam presrećan zbog interesovanja aktuelnog srpskog šampiona i voleo bih da zaigram u crveno-belom dresu, ali sa druge strane svaki igrač iz naše lige sanja da igra u inostranstvu, tako da ne znam kojoj opciji sam bliž“, zaključio je član mlade reprezentacije BiH Rade Krunić.

 

hotsport.rs – K.K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

  1. u cemu se on istakao? u manekenisanju po pecincima.. decko je ok igrac nista specijalno, sto ne uzmemo milosa mijica koji je igrao za dsr, slobodan je igrac, takodje Djuro Zec..dajte molim vas, za njega je dsr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter