0
Fudbal

Klose i Miler: Ne znamo da objasnimo sve ovo

Objavljeno: 09.07.14 u 10:16

Reprezentacija Nemačke doslovno je demolirala Brazl u polufinalu Svetskog prvenstva pošto je rezultatom 7:1 eliminisala „karioke“ iz daljeg toka Mundijala.

miroslav_klose-648

Nakon istorijskog, najubedljivijeg trijumfa u istoriji polufinala, fudbaleri Nemačke nisu mogli da odgovore na pitanje: kako im je to pošlo za rukom.ž

„Ja ne mogu da objasnim šta se dogodilo, ne mogu to da razumem i ne shvatam. Ovo je nešto neverovatno, zaista smo igrali dobro, imali sjajan start, uradili smo sve što smo mogli samo da sanjamo“,

rekao je Klose. Ovaj momak je uspeo da postigne drugi gol za svoj tim i na taj način je stigao do svog 16. pogotka na Mundijalima i postao je najbolji strelac u istoriji najznačajnijeg reprezentativnog fudbalskog takmičenja.

„Bio sam spreman kada mi je Toni Kros uputio sjajan pas. Našao sam se u povoljnoj situaciji, lopta je ušla i ja sam presrećan zbog toga“, dodao je Klose

Euforično raspoloženje držalo je i Tomasa Milera koji je, poput Klosea, ostao bez pravog odgovora na pitanje: kako je Nemačka uspela da ovoliko ponizi Brazil.

„Ovo je nešto što nismo očekivali ni u najluđim snovima. Ne znam šta da kažem. Da budem iskren, ne mogu i dalje da poverujem da nam se sve ovo dogodilo. Ovo je bajka, ovo je san, ovo je nešto aspolutno ludo. Sve nam je uspelo, sada moramo da pobedimo još jednom i osvojimo pehar“, poručio je Miler.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter