0
Evropske lige

Đorđević predstavljen u Laciju: Čast je igrati sa Kloseom

Objavljeno: 08.07.14 u 16:36

Posle Dušana Baste, još jedan Srbin, Filip Đorđević, predstavljen je kao novi igrač Lacija. 

„Pokušaću da treneru i svima pokažem kvalitet. Želim da igram dobro, jer je ovo slavan klub. Obećavam vam da ću naučiti italijanski, jer znam koliko je komunikacija bitna. Mislim da je Lacio najbolji tim za mene, da mogu da dokažem da sam vredan i da postignem dosta ciljeva. Znam koliko je derbi važan i želim da pobedim u velikom broju tih utakmica, a i da pomognem timu da dođe do Evrope“, rekao je Đorđević.

Filip Đorđević

Filip je objasnio kakav je tip igrača, a i osvrnuo se na srpske fudbalere koji su ranije branili boje Lacija.

„Ja sam napadač koji postiže dosta golova iz kaznenog, pre nego što dobijem loptu znam gde treba da idem. Želim da pomognem timu u utakmici, da budem prvi odbrambeni igrač. Voleo bih da idem stopama Srba koji su igrali ovde. Oni su referenca za mene i Bastu. Basta je dobar saigrač i drago mi je što je ovde sa mnom“, dodao je srpski fudbaler.

Predsednik kluba Klaudio Lotito je rekao da je Đorđević jako važan igrač za njih, a da pored njega u napadu imaju i Miroslava Klosea.

„Čast je igrati sa Kloseom jer je on jedan od najboljih napadača u poslednjih nekoliko godina, možemo da nastupamo zajedno“, rekao je Đorđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter