0
Fudbal

Sušić bi mogao da ostane na klupi Bosne

Objavljeno: 07.07.14 u 22:28

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić mogao bi i dalje da obavlja tu dužnost, uprkos neispunjenim očekivanjima na prvenstvu sveta u Brazilu, prenose sarajevski mediji.

safet_susic_reuters_main

Sušiću je prošle nedelje istekao ugovor, a odluka o njegovom daljem statusu biće doneta u sredu na sastanku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH.

„Nikada nisam rekao niti da idem, niti da želim da idem. Mada sam slobodan i iako mi je istekao ugovor, prvo ću videti šta će biti sa FS BiH. Tek onda druge stvari dolaze na red. U poslednjih nekoliko dana nije se desilo ništa, tako da ne znam šta će biti. Verovatno će se posle sednice Izvršnog odbora sve znati“, rekao je Sušić za list „Dnevni avaz“, a prenosi Tanjug.

On je dodao da nije bio toliko razočaran nastupima na Mundijalu „da bi digao ruke od svega“.

„Da je bilo drugačije i da smo sve tri utakmice odigrali katastrofalno i izgubili, verovatno bih odlučio da sve napustim. Međutim, mislim da sve u svemu nismo loše igrali, izuzimajusret s Nigerijom. A nakon pobede nad Iranom, smatram da smo ostavili dobar utisak, naročito kod naših navijača u inostranstvu i normalnih ljudi u BiH. Ta poslednja utakmica pokazala je da imamo dosta mladih igrača s kojima bi bilo lepo raditi u budućnosti“, zaključio je Sušić.

Reprezentacija BiH nije uspela da prođe grupnu fazu Mundijala u konkurenciji Argentine, Nigerije i Irana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter