1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Totalni obrt: igrač za koga niko nije znao da je u Zvezdi – tužio klub

Objavljeno: 05.07.14 u 11:57

Fudbaler Crvene zvezde koji je za nekoliko sezona dana upisao tek manje od nekoliko nastupa za klub s Marakane ne želi da se mirno rastane sa crveno-belima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako se činilo da će Ljubo Nenadić i Crvena zvezda mirno završiti saradnju, od te priče neće biti ništa. Informacija da je Nenadić spreman da oprosti dug crveno-belima doživela je svoj praktični demanti.

Naime, na predlog uprave da dobije odrešene ruke u pronalsku nove sredine godinu dana pre isteka ugovora, a da za uzvrat oprosti neizmirena dugovanja kluba, ovaj bek odgovorio je pozivom advokata i odlaskom u Arbitražnu komisiju Fudbalskog saveza Srbije.

Ljubo Nenadić je imao nekoliko sastanaka sa klubom, međutim, iako je delovalo da je sporazumni prekid saradnje i oprost dugovanja već završen posao, do toga nije došlo. Nenadić je u Ljutice Bogdana stigao iz Radničkog iz Kragujevca na insistiranje tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog.

Novi trener Nenad Lalatović poručio mu je da ne računa na njega, pa Nenadić nije pozvan za odlazak na pripreme u Sloveniju. Epilog je – tužba na račun kluba koji je i bez ovoga u velikim problemima…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter