0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pavićević: Ostajem, za mene nema većeg kluba od Crvene zvezde

Objavljeno: 02.07.14 u 21:40

Iskusni defanzivac Savo Pavićević istakao je da neće napustiti Crvenu zvezdu, jer za njega ne postoji veći klub i bolja ponuda nego igrati na „Marakani“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ponovo smo se okupili, i spremni smo za vredan rad i treniranje. Sve vreme sam želeo da ostanem u Zvezdi, imam 33 godine i mislim da svojim iskustvom mogu da pomognem klubu u daljim izazovima. Teško da postoji ponuda koja bi u ovom trenutku bila i blizu renomea Crvene zvezde. Meni je ovde lepo“, istakao je Pavićević, koji je tokom proleća predvodio odbranu Zvezde u svih 15 utakmica.

Crnogorski fudbaler ne krije žal što crveno-beli ove godine neće igrati u Evropi, ali se nada da će on i saigrači uspeti da odbrane titulu i naredne seone zaigrati u kvalifikacijama za Ligu Šampiona

„Nadam se da će se klub stabilizovati. Ono što me raduje je to što vidim da Uprava radi i pokušava da popravi situaciju u kojoj smo se našli. Nadam se da će stići i pojačanja, ali ima još dosta vremena do početka prvenstva – dovoljno vremena i da se pripremimo, kao i za eventualna pojačanja da se uklope u sredinu“.

Kao jedan od najiskusnijih, Pavićević se svakako imati i tu dodatnu „obavezu“ da svojim primerom pozitivno utiče na mlade fudbalere.

„Kao najstariji svakako ću se truditi da pomognem mladim igračima. To su sve momci iz Zvezdine omladinske škole, svi poseduju kvalitet koji treba usmeriti na pravu stranu. Ne znam koliko igrača iz omladinske škole će biti priključeno prvom timu, ali trud i rad će im se svakako isplatiti u životu, i to je jedina smernica kojom treba da se vode“, zaključio je Pavićević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter