0
Fudbal

Klose izjednačio Zubin rekord

Objavljeno: 22.06.14 u 19:30

Napadač Nemačke Miroslav Klose izjednačio je Ronaldov rekord 15. golom na Mundijalima, a čestitao mu i popularni Zuba.

Nemac je učestvovao na četiri Mundijala, na prvom 2002. druge je postigao pet golova, četiri godine kasnije, na domaćem terenu, je sa istim brojem pogodaka bio najbolji strelac turnira, a u Južnoj Africi je dodao još četiri na svoj saldo i tada prestigao Pelea i Jirgena Klinsmana na listi najboljih strelaca Svetskih prvenstava.

FBL-WC2014-GER-AUT

Preostao mu je samo jedan “protivnik” i jedan gol da se sa njim izjednači – Ronaldo Luis Nazario de Lima. Sinoć je na meču protiv Gane postigao i taj 15. gol, a čestitke je dobio i od legendarnog Ronalda.

“Dobro došao u klub. Mogu samo da zamislim tvoju sreću!!! Kakvo sjajno Svetsko prvenstvo!!!”, napisao je Ronaldo na svom Tviter profilu.

Usledio je i odgovor.

„Zadovoljstvo je izjednačiti Ronaldov rekord, on je odličan napadač i odlična osoba. Nadam se da ću još igrati i postići golova na ovom Svetskom prvenstvu. Dvadeset utakmica i 15 golova, uopšte nije loše“, rekao je napadač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter