0
Fudbal

Žoze Murinjo: Nisam postao selektor Engleske zbog supruge

Objavljeno: 10.06.14 u 13:33

Kontroverzni menadžer Čelzija, Žoze Murinjo, izjavio je da svojevremeno 2007. godine, nije postao selektor reprezentacije Engleske zbog njegove supruge.

Murinjo sp

 

Popularni „Gospodin posebni“, poznat po svom britkom jeziku, odlučio je da rasplamsa strasti na „ostrvu“ na kojem se sa nestrpljenjem isčekuje start predstojećeg Svetskog prvenstva u Brazilu.

„Lampard, Teri, Kol, svi su govorili, „Dođite, dođite, dođite, zvali su nas igrači iz Junajteda i Liverpula i rekli nam na vas pozovemo“. Bilo je dosta pozitivnih razloga da dođem“, navodi Murinjo i nastavlja:“Ipak, supruga mi je rekla da ne preuzmem reprezenztaciju i bila je u pravu, to je bila prava odluka. Tada nisam mogao da čekam dve godine i potrošim ih igrajući protiv Kazahstana i San Marina“, kaže „Gospodin posebni„. On navodi da posao selektora trenutno nije za njega jer je premalo takmičarskih mečeva tokom godine:

„Da sam selektor, šta bih radio tokom nedelje? Mogao bih da idem i gledam igrače kako treniraju u svojim klubovima, da tražim dozvolu da provodim veme sa njima i da imamo individualne treninge… Morao bih da radim sa njima, ne želim da sedim kuće, hoću da putujem, da viđam igrače, da učestvujem u njihovom napretku. Posle svega žena mi je rekla: „Nedelja bez fudbala za tebe nije dobra nedelja“. Bila je u pravu, to nije bio posao za mene pre sedam godina, možda bi bio dobar za 15.“

Murinjo je ranije otkrio svoju prognozu za SP, više o tome pročitajte ovde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter