1
Domaći fudbal

Aćimović: Zvezdi ne može da pomogne ni mađioničar

Objavljeno: 10.06.14 u 13:13

Bivši igrač fudbalskog kluba Crvena zvezda, Jovan Aćimović, izjavio je da ne vidi način na koji klub može da izađe iz agonije u koju je upao eliminacijom sa evro-scene.

crvena-zvezda-grb

 

Rasulo koje u poslednje vreme poput najsnažnijeg zemljotresa od 10+ „rihtera“ trese „Marakanu“ ne dobija svoje završno poglavlje. Bivši šampion Evrope izbačen je iz evropskih takmičenja zbog dugovanja, a da stvar bude gora, potpresednik kluba Nebojša Čović sumnjiči se za napad na novinara televizije „Kopernikus“, Dejana Anđusa.

Bivši igrač crveno-belih, Kule Aćimović, može jedino da lamentira nad najtežom situacijom u istoriji kluba

„Znalo se da UEFA i FIFA samo čekaju trenutak da žestoko kazne Zvezdu. Vodeći ljudi evropske i svetske kuće fudbala odavno znaju šta se sve dešavalo i dešava u crveno-belom klubu. Znali su da dugo bolujemo i mučimo se“, ističe Jovan Kule Aćimović za list „Sport“.

On smatra da je Zvezda do sada propustila nekoliko sjajnih prilika da se isčupa iz krize:

„Propustili smo više set lopti da ne dođemo u sadašnju situaciju. Nismo ih iskoristili i eliminacija je bila neminovna. Ne može se niko poigravati sa UEFA i FIFA. Već godinama Zvezdi je nedostajao generalni servis. Da je on urađen na vreme – od sadašnje nimalo ružičaste situacije ne bi bilo ništa“, navodi nekadašnji igrač crveno-belih.

Da stvar bude još i gora, Aćimović ne nazire svetlost na kraju tunela.

“Nema ga. U stvari ima ga, ali ne znam ko je kadar da promeni sadašnju klupsku situaciju. Mnogo smo zaglibili. Dugo je Crvena zvezda bila muzara. Muzlo se do iznemoglosti i otuda sada brojni problemi“, navodi Aćimović.

Proslavljeni igrač smatra da odgovornost za posrtanje najtrofejnijeg srpskog kluba leži na svima onima koji su vodili ekipu u prethodnom periodu:

“Svi oni koji su je vodili poslednjih godina. I doveli je u vrlo tešku poziciju. I sada neko mora biti mađioničar da bi bar malo ublažio situaciju. Iskreno – ja ga ne vidim. Kamo sreće da se pojavi“, završio je Jovan Kule Aćimović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter