0
Fudbal

Atletikov šampionski tim polako se rasipa

Objavljeno: 07.06.14 u 15:28

Fudbaler madridskog Atletika Dijego Ribas, karijeru će nastaviti u turskom Fenerbahčeu, potvrdio je danas predsednik tog kluba Aziz Jildirim. 

Dijego

“Dogovorili smo se sa Dijegom. Nismo izdali zvanično saopštenje jer još nije potpisao ugovor. Najverovatnije će se ekipi priključiti u julu. On će biti naše jedino pojačanje u letnjem prelaznom periodu“, rekao je Jildirim.

Dijego je ove sezone u svima takmičenjima na 13 utakmica postigao dva gola.

U karijeri je igrao još i za Santos, Porto, Verder, Juventus i Volfsburg, a za reprezentaciju Brazila nastupao je 33 puta i postigao četiri gola.

Pored Dijega, očekuje se da Visente Kalderon napuste još Felipe Luis, Tijago i Dijego Košta, a sva trojica igrača nalaze se na korak prelaska u Čelsi, dok će i golman Tibo Kurtoa najverovatnije biti vraćen na Stamford Bridž sa pozajmice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter