0
Evropske lige

Šest meseci pauze za Montoliva

Objavljeno: 03.06.14 u 11:19

Fudbaler Milana i reprezentacije Italije Rikardo Montolivo uspešno je operisao levu nogu, i prema prvim procenama, pauziraće šest meseci, objavljeno je na sajtu rosonera.

Riccardo-Montolivo-Italy

Operaciju je na klinici La Madonina u Milanu obavio doktor Herbert Šenhuber. Zahvat na kosti koja se zove tibija trajao je dva sata.

U saopštenju Milana navodi se da će klupski lekari detaljno pratiti oporavak Montoliva i za 40 dana ponovo dati procenu kada će vezista moći da se vrati na teren.

„Za ovakvu vrstu povreda šest meseci je uobičajen period oporavka. Ne verujem da će moći ranije“, rekao je Šenhuber agenciji Ansa.

Montolivo se povredio u subotu uveče na pripremnoj utakmici za Mundijal koju je Italija igrala protiv Republike Irske u Londonu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter