0
Fudbal

Kosta spreman za SP, igra prijateljski meč sa Salvadorom?

Objavljeno: 01.06.14 u 17:21

Izgleda da je sada stvarno spreman… Napadač Atletika Dijego Kosta, koji je zbog povrede bio pod znakom pitanja za Mundijal, mogao bi da zaigra za Španiju i pre Svetskog prvenstva. Kosta je imao mnogo problema sa povredom zadnje lože, igrao je samo po 10-ak minuta u dva ključna meča sezone, sa Barsom i Realom, pa se spekulisalo da li će biti spreman za Brazil. 

Dijego Kosta

“ Ide mi odlično. Radio sam s fizioterapeutima i kondicionim trenerima i stvarno se osećam dobro. Od nedelje sam u punom treningu s ekipom i nadam se da ću igrati protiv Salvadora“, rekao je Kosta.

Visente del Boske je odložio na nekoliko dana saopštavanje spiska igrača koji će predstavljati „Crvenu furiju“ na Mundijalu upravo zbog povrede Koste, i na kraju ga uvrstio na listu.

„Oduševljen sam što sam dobio priliku da predstavljam Španiju na Svetskom prvenstvu“, rekao je napadač rođen upravo u Brazilu.

Španija i Salvador će se sastati u subotu u Vašingtonu. Ovo će biti poslednja kontrola za „Furiju“ pre odlaska na SP, gde će igrati u grupi sa Holandijom, Čileom i Australijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter