0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rad bez trenera u baražu

Objavljeno: 30.05.14 u 14:35

Trener fudbalera Rada Stevan Mojsilović iz zdravstvenih razloga neće moći da bude na klupi u dva meča baraža za popunu JSL protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, saopštio je klub sa Banjice.  

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Strateg “građevinara“ se požalio na kardiološke probleme nakon utakmice sa Voždovcem i medicinsko osoblje je nakon detaljnog pregleda ustanovilo ozbiljne srčane anomalije i preporučilo Mojsiloviću terapiju koja ne sme uticati na pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja.

“S obzirom da su pregledi u petak potvrdili da je zdravstvena situacija još uvek izuzetno alarmantna i da je preporuka pored terapije zasnovana na strogom mirovanju, sa žaljenjem konstatujemo da zvanični rukovodilac stručnog štaba neće moći da da doprinos svojim prisustvom na utakmicama protiv Metalca u nedelju i u revanšu u sredu. FK Rad želi brz oporavak treneru Mojsiloviću znajući da ceni tri vezane pobede koje je ostvario pri dolasku na Banjicu vrativši nadu da je opstanak moguć i ostvariv“ – navodi se u saopštenju Rada.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter