0
Evropske lige

Ðorđević: Radujem se novom izazovu u Laciju

Objavljeno: 30.05.14 u 17:53

Reprezentativac Srbije i doskorašnji fudbaler Nanta Filip Ðorđević rekao je da će mu godine u francuskom klubu zauvek ostati u pamćenju, ali dodao da se raduje prelasku u Lacio i novom izazovu u karijeri.

Filip Đorđević

“Nikada neću zaboraviti godine provede u Nantu, gde sam doživeo mnogo lepih trenutaka. Nisam mislio da ću otići na ovakav način jer sam imao mnogo nesuglasica sa trenerom, što mi ostavlja gorak utisak. Ponosan sam na sve što sam uradio za Nant i želim im sve najbolje u budućnosti“ – rekao je Ðorđević za L“Ekip.

On je istakao da mu je saigrač iz reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov pomogao u izboru novog kluba.

“Morao sam da gledam napred, imam 26 godina i želeo sam da potražim novi izazov. Dobio sam dobru ponudu Lacija i svideo mi se projekat kluba. Kolarov mi je mnogo toga lepog rekao o Laciju i Rimu i jedva čekam da se priključim novim saigračima. Daću sve od sebe da dam veliki doprinos uspesima Lacija“ – dodao je Ðorđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter