0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Antić: Srce mi je bliže Atletiku

Objavljeno: 24.05.14 u 14:04

Proslavljeni srpski trener Radomir Antić večeras će uživo na stadionu La Luž gledati duel svojih bivših klubova Atletika i Reala u borbi za titulu evropskog prvaka.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Antić nije želeo da prognozira pobednika, navijaće za fudbal, iako mu je srce bliže Atletiku, sa kojim je 1996. godine osvojio titulu.

“Izbegavam da se upuštam u procene čije su šanse izglednije, nadam se da će svi da razumeju, reč je o kućama u kojima sam radio i doživljavao ih kao svoj drugi dom, ne mogu nikada da igram protiv njih. Ne bi bilo pošteno da sad istaknem kako će Real da uzme trofej ili da će Atletiko da se okiti lovorom. Atletiko mi je bliži srcu, ali utakmicu ću da gledam samo iz trenerskog ugla, a pobediće onaj ko postigne gol više“, rekao je Antić, a potom se osvrnuo na igračke kadrove ekipa.

“Real ima više problema. Ćabi Alonso je suspendovan zbog žutih kartona, Pepe je povređen, Ronaldo je u poslednjih trideset dana bez takmičenja, isto važi i za Bejla, muči se i Benzema…U tim će Kedira, koji je mesecima pauzirao, daleko je od željene forme, a trebalo bi da nadoknadi izostanak Ćabija Alonsa!? Koliko će sve nabrojano da ima odraza na dešavanja u Lisabonu? Čini se, zasad, da je to veliki Realov minus. Fizika može, dakle, da odigra značajnu ulogu, Atletikovi igrači su kao osice, ne daju protivniku da drži loptu u nogama“, rekao je Antić, a prenosi Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter