0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mijailović: Da izgubimo titulu na Marakani? Previše gledate filmove!

Objavljeno: 21.05.14 u 20:13

Defanzivac Crvene zvezde Nikola Mijailović nezadovoljan je pritiscima javnosti uoči odlučujuće utakmice u pohodu crveno-belih ka dugo čekanoj tituli. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-bele deli još samo jedna pobeda od titule, a Mijailović je besan zbog konstantnih prozivki javnosti da je Crvena zvezda imala vetar u leđa tokom čitave sezone.

“Isključivo našom zaslugom smo stigli blizu velikog uspeha i osvajanja titule. Nigde nismo imali pomoć, i baš tamo gde je javnost mislila da je sve završeno gubili smo bodove. Žao mi je što se ovde konstantno umanjuje naš uspeh, 15 pobeda u nizu, jer isključivo smo mi zaslužni za atmosferu i dobru situaciju u klubu. Kad kažem mi mislim na igrače i stručni štab… Naravno, uprava nam je pomogla, muški su se borili i pored 50 miliona evra duga“, rekao je Mijailović, kojeg posebno nervira što se susret sa OFK Beogradom naziva ‘prijateljskim’.

“Da li možda treba da OFK Beograd pobedi na Marakani, kako bi javnost i svi bili konačno zadovoljni, kako bi se prekinulo sa tim pričama. Sramno je da se kreiraju takve priče. To su takve gluposti da nemam reči. Stalno se devalvira ono što smo zajedno uradili. Na našem terenu smo pobedili Partizan, nismo izgubili od Černomoreca koji je pobeđivao Dinamo iz Kijeva. I sad je izgleda normalno da nas pobedi OFK Beograd i uzme Zvezdi titulu. Mnogo se ovde gledaju holivudski filmovi“, istakao je Mijailović, a prenosi Mozzart sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter