8
Fudbal

Neverovatno! Pesma Delija u najavi za meč Kosovo – Turska! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.14 u 17:41

Zvuči neverovatno, ali najavni spot za prijateljsku utakmicu selekcija Kosova i Turske sadrži i navijačke pesme Delija, navijača Crvene zvezde! 

Kosovo - Turska

Ovaj detalj izazvao je brojne negativne komentare u navijačkom svetu na društvenim mrežama, pa je pitanje koliko će ovaj spot još ‘zaživeti’.

Podsetimo, selekcija Kosova će 21. maja ugostiti Tursku u Kosovskoj Mitrovici, a četiri dana kasnije odigraće meč sa Senegalom u Ženevi.

Pogledajte najavni spot, a od 38. sekunde poslušajte i pesmu Delija ‘Ko ne skače, taj je Grobar’…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. vrati ce se nase kad tad a onda ce da vidimo snage u svetu se menjaju doci ce i nasih pet minuta tako zvano kosovo ili velika albanija nikada nikome nisu odgovarale pa ni sadfa moje misljenje je da ce uskoro treci balkanski rat to je ne izbezno a oni moraju da kradu i nase pesme navijacke jer nemaju kao narod istoriju a kammoli fudbal ili neki klub dok je zvezda srbija za njih institucija bila i bice i hvala bogu ostace a oni se ugledaju na tutore amere koji i sami nemaju istoriju i vestacka su tvorevina koja lagano ide u istoriju kao velka privredna sila kao i vojna i povucice sve patrljke za njimav a rusi i kinezi dolaze tu nam je sansa ziveli braco pravoslavci kao i vi braco siptari

    0
    0
    Odgovori
  2. Uzas ode nam pola drzave ako nastavimo da cutimo siptari se sire kao bolest samo kupuju i otimaju nam nasu zemlju pred nasim ocima…treba vec jednom da se stane na put tome ako vec drzava cuti mi ne moramo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Украли су нам земљу,историју,куће, светиње , зашто неби и песму? Само се питам што нису ставили Марш на Дрину или Не волим те алија.

    0
    0
    Odgovori
    • da ste manje prodavali siptarima sada se nebi buni prodali ste svu zemlju otisli u beograd i crnu goru i sada se buniti pizde jedne

      0
      0
      Odgovori
    • Ne, oni imaju svoje, a mi u svojoj muzici koristimo turski melos i zurle i tarabuke i elektricne cavke koje promovisu azijatsku kulturu srpskom narodu….nisu oni ludi….mi smo…a ti kao ti ne kapiraju o cemu se radi, garant kuci imas 100 albuma Sabana, Jasara, Esme, Semse, Kemala i svih ostalih sa pravoslavne scene….strasno Srbijo,strasno……

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter