1
Evropske lige

Saigrači o Vidiću: Jedan od najdominantnijih centarhalfova u istoriji Premijer lige (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.14 u 23:10

Nemanja Vidić oprostio se od Mančester junajteda, a za njim će na ‘Teatru snova’ ostati neizbrisive uspomene na velike dane srpskog internacionalca u dresu ‘crvenih đavola’.

nemanja-vidic

O kapitenu Junajteda govorili su i njegovi saigrači koji su redom navodili zašto je Nemanja jedan od najboljih defanzivaca koji je igrao na Old Trafordu.

„Gledam Nemanju već neko vreme, čak i kada sam bio u Blekburnu dok sam odrastao. On je toliko toga doneo klubu. Osvojio je toliko titula i ličnih priznanja, a način na koji se ophodi prema poslu je neverovatan. Želim mu sve najbolje jer me je naučio mnogo stvari. Svaki dan na treningu, ali i na utakmicama kada sam igrao pored njega, uvek me je savetovao i zahvalan sam mu zbog toga.“ rekao je Fil Džons.

Na njegove reči nadovezao se Vejn Runi.

„Bio je briljantan za Junajted. Mislim da je njegovo partnerstvo sa Riom verovatno najbolje partnerst vo u svetskom fudbalu. Vida je veliki i dominantan odbrambeni igrač. Čita igru veoma dobro. Na gostovanjima kao što je na primer Stouk, on je bio pravi ratnik, bio je pravi vođa ove ekipe. Ubeđen sam da ća nam nedostajati.“ rekao je Runi.

Ipak, ako ga je neko dobro upoznao onda je to njegov partner u zadnjoj liniji tima, Rio Ferdinand.

Rio Ferdinand: Izgradili smo sjajno partnerstvo i velikom timu. Bilo je lepo igrati pored njega, uživao sam, dobro smo se podudarali. Imam samo dobre i pozitivne stvari da kažem o Vidi. Način na koji se uklopio je bio briljantan. Kada je došao svi su se pitali da li će moći da se adaptira, da li je fizički spreman za Premijer ligu. On je postao jedan od fizički najdominantnijih centarhalfova u istoriji Premijer lige. On je kompletan odbrambeni igrač. Ljudi kažu da on samo igra srcem, ali u ovoj ligi ne možete da uspete ako imate samo jednu stvar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici HotSport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Svugde po svetu postovan i cenjen,a samo u svojoj domovini ne,i to sve zbog jednog pisanog penala kojeg je promasijo,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter