0
Evropske lige

Ćavi: Arsenal? Nisam zainteresovan

Objavljeno: 14.05.14 u 19:52

Vezista Barselone Ćavi Ernandes demantovao je pisanje medija da će napustiti Kamp Nou i preseliti se u Premijer ligu u narednom prelaznom roku. 

cavi-buskets-mesi

Engleski mediji preneli su da su za 34-godišnjeg kreatora igre zainteresovani Arsenal, ali i mančesterski klubovi Junajted i Siti.

“Priča se da odlazim iz kluba? Zaista ne znam ništa o tome. Moja jedina želja je da nastavim karijeru u Barseloni, ali ne znam šta će se desiti. Ponude su stigle, ali ništa ne može da promeni moju ideju da ostanem u svom klubu“, istakao je Ćavi.

Barselona ima priliku da u subotu pred svojim navijačima osvoji petu titulu u poslednjih šest godina ukoliko pobedi Atletiko Madrid.

Imamo istorijsku šansu i moramo da je iskoristimo. Prvenstvo traje devet meseci i naporno smo radili kako bismo stigli ovde. Imali smo tešku godinu kada su u pitanju i stvari van terena, ali smo zaslužili trofej“, rekao je Ćavi. 

Utakmica Barselona – Atletiko Madrid na programu je u subotu od 18 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter