0
Evropske lige

Đurđić i Mudrinski u baražu za Bundesligu

Objavljeno: 11.05.14 u 22:25

Fudbaleri Grojter Firta igraće u baražu za Bundesligu, pošto su u poslednjem kolu zabeležili pobedu, isto kao i Paderborn, koji direktno ide u elitu.

djurdjic-1358237692

Klub čije boje brane Nikola Đurđić i Ognjen Mudrinski je imao šansu i da se direktno vrati u elitu, ali mu je za to bila potrebna pobeda, ali i makar remi ili poraz Paderborna.

Grojter je u poslednjem kolu Cvajte slavio sa 2:0 protiv Zandhausena, dok je Paderborn sa 2:1 pobedio Alen.

Direktan plasman u Bundesligu još ranije je obezbedio Keln, dok je Paderborn na kraju sezonu završio sa 62 boda, dva više od Đurđića i saigrača.

U duelu poslednjeg kola, golove za Grojter Firt postigli su Azemi i Štiber u 52, odnosno 83. minutu. Đurđić je odigrao odlično i imao je nekoliko prilika da zatrese mrežu rivala.

Grojter Firt će se za mesto u Bundesligi naredne sezone boriti sa Hamburgerom, koji je zauzeo 16. mesto na tabeli u elitnom društvu. U Cvajtu se sele Nirnberg i Ajtraht iz Braunšvajga.

Prvi meč baraža igra se već u četvrtak u Hamburgu, dok je revanš tri dana kasnije, a domaćin će biti Grojter.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter