1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić: Ukinuti fudbal ako Sloboda govori istinu

Objavljeno: 09.05.14 u 11:46

Velika tenzija tokom ove nedelje nastala je nakon što su predstavnici užučke Slobode najavili da će razmatriti mogućnost istupanja iz Superlige. Ipak, sinoć je na vanrednoj Skupštini tog kluba doneta odluka o nastavku takmičenja, pa će Sloboda na svom stadionu ugostiti lidera na tabeli Crvenu zvezdu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik crveno – belih Dragan Džajić nakon ovih dešavanja ostao je rezervisan, ali  izražava zabrinutost zbog momenta u kome raste napetost.

„Ne sviđa mi se trenutak u kojem se podiže tenzija i to baš pred naš dolazak, a vidim da pričaju i potenciraju da je bilo i ranije odluka na štetu Slobode. Ako imaju prave argumente oko neregularnosti i ako je to tako onda neka se ukine fudbal. Znam šta imam da kažem na mnoge teme, ali će one doći na red kada se završi šampionat“ rekao je Džajić za Večernje novosti.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

  1. Svi znamo da grobarska filijala vrsi pritisak ne bi li kako otkinula Zvezdi bodove. To su radili i pred proslu utakmicu na Marakani…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter