0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Drulović: Petrić i Tomić ličnosti sa kredibilitetom

Objavljeno: 09.05.14 u 11:02

Juče je stručni štab fudbalske reprezentacije Srbije osnažen sa dva nova imena – Gordanom Petrićem i Ivanom Tomićem.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović obrazložio je odluku koju je doneo.

„Imali smo potrebu da pojačamo stručni štab, razgovarali smo u Savezu na tu temu i izbor je bio moj. Kad birate saradnike morate da vodite računa i o „hemiji“ u ekipi, o stilu rada i idejama. Sa Gordanom i Ivanom se dugo poznajem, imamo slične poglede na fudbal i zato verujem da će biti od značajne pomoći na turneji.“ rekao je selektor.

Drulović je obajsnio i zbog čega su njih dvojica odarbani za članove štaba iako je jedan bez trenerskog iskustva dok drugi tek šest meseci radi kao strateg.

„Petrić i Tomić imaju veliko igračko iskustvo i verujem da mogu da postanu važan deo stručnog štaba. Oni su edukovani treneri, ulažu u sebe i žele ovim poslom ozbiljno da se bave. Jake su ličnosti, imaju veliki kredibilitet.“ kazao je Drulović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter