0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dodić: Da odbranimo Kup; Babić: Da osvojimo Kup

Objavljeno: 06.05.14 u 13:16

Treneri fudbalera Jagodine Mladen Dodić i Vojvodine Branko Babić ocenili su u utorak da je finale Kupa, uz „večiti“ derbi između Crvene zvezde i Partizana, najveći sportski događaj u Srbiji i istakli da se i jedni i drugi nadaju trofeju u tom takmičenju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ova utakmica, koja sada već postaje česta, svakako je jedan od najlepših sportskih dogadjaja u Srbiji. Želim da svi akteri doprinesu da napravimo lepu atmosferu i učinimo ovaj dogadjaj još boljim“ – rekao je Mladen Dodić na zajedničkoj konferenciji za novinare uoči finala Kupa na stadionu Partizana, prenosi agencija Beta.

Jagodina je proše sezone osvojila Kup pobedom upravo protiv Vojvodine sa 1:0, a Dodić je kazao da Jagodina ima veliki motiv i obavezu da odbrani taj trofej.

„Vojvodina je jedna veoma dobro ukomponovana ekipa sa dosta mladosti i talenta, a isto tako i iskustva. Siguran sam da je pred njima svetla budućnost. Oni su posle zimskih promena u klubu mnogo brže od očekivanog došli do željene igre“ – kazao je trener Jagodine.

Dodić je, takođe, istakao da Vojvodina „možda igra i najlepši fudbal u Srbiji“.

Trener Vojvodine Branko Babić rekao je da novosadska ekipa ima obavezu da se bori za prvi trofej srpskog Kupa.

„Jedina obaveza mojih igrača je da igraju fudbal, da se bore i da pokušaju da osvoje prvi Kup za Vojvodinu u istoriji kluba. Mi smo jedan novoukomponovani tim, za razliku od prošle godine, ali želja je opet velika“ – rekao je Babić.

Finale Kupa Srbije izmedju Jagodine i Vojvodine igraće se u sredu od 20 sati na stadionu Partizana u Beogradu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter