0
Evropske lige

FOTO: sport.es

Maskerano: Preostaje nam da se borimo kao Tito

Objavljeno: 28.04.14 u 16:10

Defanzivac Barselone Havijer Maskerano nije mogao da zaustavi suze zbog smrti Tita Vilanove na kraju utakmice sa Viljarealom u kojoj su Katalonci došli do pobede iako su gubili sa 2:0.

FOTO: sport.es
FOTO: sport.es

Pred start susreta prilikom minuta ćutanja, tugu nije mogao da sakrije Serhio Buskets, a Maskerano je u u zagrljaju ostalih saigrača plakao na kraju utakmice.

“Svako od nas se sa tim nosi na svoj način. Sve je još uvek tako sveže, ali mi jedino što možemo da uradimo je da budemo uz Titovu familiju i da delimo njihovu tugu. Tito je uvek bio divan prema meni, kada god bismo osvojili neki trofej išao sam do njega da ga zagrlim i zahvalim mu se na novom neverovatnom iskustvu. Sada sve što nama preostaje jeste da se borimo kao Tito – do samog kraja, a u nama ima još mnogo žara i želje da pobedimo. Znali smo da vodi tešku bitku, ali nikada nismo mogli ni da pomislimo da će doći kraj, sve dok nije zaista došao. Utakmica protiv Viljareala bila je kao i Titov život – borba do samog kraja“, rekao je Maskerano.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter