0
Fudbal

Gomez može da ide?

Objavljeno: 25.04.14 u 22:34

Mario Gomez, fudbaler koji je ove sezone stigao u Fiorentinu iz šampiona Evrope, Bajerna, mogao bi već na leto da napusti taj klub obzirom na to da u Firenci polako gube strpljenje za ovog napadača.

Mario-Gomez-Fiorentina

On je mnogo više vremena proveo ove sezone gledajući Fiorentinu preko televizije ili sa tribina zbog čestih povreda i mogao bi da napusti taj klub zbog gubljenja strpljenja čelnika tog kluba, javili su italijanski mediji.

Ovaj 28-godišnjak je odigrao svega osam utakmica ove sezone zbog hronične povrede kolena.

Prema pisanjima “Corriere Dello Sporta“, Viola je spremna da posluša ponude koje bi mogle da stignu iz Bundeslige, tako da nije nerealno očekivati da se Gomez vrati u svoju domovinu na kraju ove sezone.

Isti izvor navodi da bi potencijalni kupci mogli da budu Borusija iz Dortmunda i Volfsburg, a cena bi mogla da dostigne 20 miliona evra.
Ipak, Vinćenco Montela je taj koji želi da Nemac ostane u klubu, a konačnu odluku možemo očekivati već u narednim sedmicama.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter