0
Evropske lige

FOTO: Twitter

Gvardiola ponovo kandidat za klupu ‘đavola’

Objavljeno: 22.04.14 u 15:24

Licitacija oko mogućeg naslednika Dejvida Mojesa na klupi Mančester Junajteda u svetskim medijima je u punom jeku pa je tako na red došao i Đozep Gvardiola, aktuelni trener Bajerna, kojeg Telegraf postavlja za novog menadžera „crvenih đavola“.

gvardiola-ferguson

Mladi španski stručnjak navodno je bio kandidat za trenera Junajteda i po odlasku Aleksa Fergusona, prethodnog leta, ali tada se nije otišlo dalje od spekulacija. Sada bi ipak možda moglo da se uradi nešto više pošto je Gvardioli ostalo još dve godine ugovora sa minhenskim klubom sa kojim je u dve sezoni praktično osvojio sve što se može osvojiti.

Ipak, i dalje najozbiljniji kandidat je Luj van Gal koji će nakon Mondijala napustiti mesto selektora Holandije, dok je manje verovatno da će u Mančester stići Dijego Simeone ili Jirgen Klop, dok je povratak Fergusona gotovo pa naučna fantastika.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji[povezanevestiembed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ] koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter