0
Evropske lige

Teri: Naša sudbina u tuđim rukama

Objavljeno: 15.04.14 u 10:51

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da je za ‘plavce’ najvažnije da nastave da pobeđuju u Premijer ligi, ali je priznao da ne drže sudbinu u svojim rukama kada je u pitanju šampionska trka.

teri

„Veoma je teško, ali i značajno da nastavimo sa trijumfima u ligi. Ipak, sada ne držimo stvari u svojim rukama. I dalje nam je potrebno da Siti izgubi ili odigra nerešeno u jednoj utakmici, a čeka nas i gostovanje Liverpulu. Biće ovo težak završetak sezone za nas“, rekao je Teri za sajt kluba.

Ekipa Čelsija je u gostima pobedila Svonsi sa 1:0 i zadržala drugo mesto na tabeli sa dva boda manje u odnosu na vodeći Liverpul. Trećeplasirani Siti ima pet bodova manje od Čelsija i sedam od Liverpula, ali ima dva zaostala meča.

„Plavci“ će u subotu u prvenstvenoj utakmici dočekati poslednjeplasirani tim lige, Sanderlend. Tri dana kasnije Čelsi u Madridu igra i prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Atletika.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter