0
Fudbal

Benitez se vraća u London?

Objavljeno: 15.04.14 u 17:16

Nekadašnji menadžer Liverpula i Čelsija, a sada trener italijanskog Napolija, Rafael Benitez, mogao bi da se vrati na ostrvo na početku sledeće sezone, javljaju engleski mediji. Kao njegov potencijalni klub spominje se Totenhem, koji nikako da pronađe svoju formu, ali i pravog stratega.

Benitez

Dosta imena se spominjalo kada je u pitanju klupa ovog londonskog kluba, među pikovima novinara nalazili su se Van Gal, Poketino, a sada je aktuelan Rafa.

Britanski mediji napominju i da je splaslo interesovanje za Van Gala, tako da je kao glavni kandidat za mesto menadžera Totenhama za narednu sezonu španac na klupi Napolija.

Benitez je već proveo vreme na Ostrvu treniravši Liverpul sa kojim je osvojio Ligu šampiona, a nakon smene Roberta di Matea vodio je i londonski Čelsi.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter