0
Evropske lige

‘Crveni’ za titulu, Kolo Ture za istoriju

Objavljeno: 13.04.14 u 13:07

Danas je Enfildu veliki derbi Premijer lige koji bi mogao da odluči novog prvaka Engleske pošto se sastaju vodeći Liverpul i Mančester Siti (14.37h) koji ima četiri boda zaostatka i dve utakmice manje.

kolo-ture-liverpul

Zanimljivo je da bi u slučaju da posle 24 godine titula prvaka ponovo stigne u Liverpul jedan fudbaler „crvenih“ takođe mogao da uđe u istoriju. Naime, u tom slučaju reprezentativac Obale Slonovače Kolo Ture postao bi prvi fudbaler koji je sa tri različita kluba osvajao šampionski pehar.

Iskusni defanzivac je najpre 2004. godine bio prvak Engleske sa Arsenalom, a pre dve godine isto mu je pošlo od ruke sa Mančester Sitijem čime se izjednačio sa još 13 fudbalera koji su sa dva različita kluba dolazili do trofeja, ali nikada nikome nije uspelo da to uradi sa tri kluba.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter