0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kasalica: Nikome nije svejedno kada dođe na punu Marakanu

Objavljeno: 10.04.14 u 13:44

Osam kola ostalo je do kraja fudbalskog prvenstva Srbije i isto toliko kvalifikacionih utakmica za Crvenu zvezdu. Izabranici Slaviše Stojanovića ulaze u seriju odlučujućih bitaka kada je u pitanju borba za naslov šampiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U subotu na Marakanu stiže Čukarički, trećeplasirani tim domaćeg prvenstva koji ujedno predstavlja i najprijatnije iznenađenje domaćeg fudbala. Crveno-beli maksimalno ozbiljno shvataju meč sa „brđanima“ poučeni iskustvom iz jesenje polusezone, kada su na Banovom Brdu poraženi rezultatom 2:0. Otežavajuću okolnost u narednih nekoliko utakmica za najtrofejniji srpski klub predstavljaće izostanak Abiole Daude koji se povredio u Subotici, a njegovo mesto u napadu mogao bi da zauzme Filip Kasalica. Crnogorski reprezentativac rešio je pitanje pobednika u meču sa Radničkim iz Kragujevca, a dobru formu potvrdio je i u prijateljskom duelu sa Žarkovom, upisavši pogodak i asistenciju.

„Kontrolni mečevi dosta znače. U prethodnom periodu nisam igrao konstantno, međutim nisam očajavao, već sam na svakom treningu davao maksimum. Abiola Dauda je veoma važan igrač za nas, drugi je strelac tima i njegova povreda svakako je hendikep. Ipak, spreman sam ukoliko mi trener ukaže priliku da dam sve od sebe da nadomestim njegov izostanak. Verujem da mogu svojom igrom da doprinesem novoj pobedi. Neće biti nimalo lako, kao što nije bilo ni na jednom meču u dosadašnjem delu sezone. Ulazimo u sam finiš trke za prvo mesto i očekujem da u narednim okršajima, kada to bude najpotrenije, prikažemo najviše“ – izričit je crnogorski reprezentativac.

Brzonogi napadač prednost svoje ekipe u odnosu na rivala vidi u kvalitetu, ali i punim tribinama Marakane.

„Smatram da individualno i kao kolektiv imamo najbolji tim u ligi. Imamo prednost na tabeli, u velikoj smo seriji pobeda, ali i pored svega toga, ne padamo u euforiju. I mi i naš najveći konkurent imamo još dosta teških ispita do kraja sezone. Ono u čemu sam siguran da smo u prednosti u odnosu na njih su navijači. Nikome nije svejedno kada dođe pred punu Marakanu. Zato pozivam sve Zvezdaše da ispune tribine i da zajedno nastavimo sa serijom trijumfa. Verujem da ćemo im se odužiti na pravi način“ – konstatovao je Filip Kasalica u izjavi za zvanični sajt kluba.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter