0
Evropske lige

Kuper vraća Manćinija u Inter

Objavljeno: 03.04.14 u 14:09

Italijanski mediji naslednika Valtera Macarija, ukoliko ovaj na kraju sezone dobije otkaz u Interu, vide u Siniši Mihajloviću ili Franku de Buru, ali je nekadašnji trener ovog kluba Ektor Kuper u priču uključio i Roberta Manćinija.

roberto-mancini

„Inter je spreman da pita Manćinija da se vrati u klub, a jasno je da on nije srećan u Galatasaraju i da želi da se vrati u Italiju. Inter zna za Manćinijevu situaciju i već je počeo pregovore sa njim. Uskoro možete da očekujete i zvanično saopštenje Galatasaraja tim povodom“ – rekao je Kuper za turski Fanatik.

Podsećamo da je Manćini pre odlaska u Mančester Siti iz kojeg se kasnije preselio u Tursku u tandemu sa Sinišom Mihajlovićem predvodio Inter do titule koja se na Meaci čekala godinama.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter