0
Evropske lige

Kostlomac Pepe: Da sam ja uradio nešto slično proterali bi me iz Španije

Objavljeno: 03.04.14 u 13:28

Fudbaler madridskog Reala Pepe važi za jednog od najprljavijih igrača sveta, ali mu se ta osobina obila o glavu u duelu sa Barselonom kada ga je Serhio Buskets nagazio po glavi.

pepe-buskets

Iako vezista Španac tvrdi da se to nije desilo fotografije pokazuju suprotno, a Portugalac na sve to kaže da bi njega proterali iz Španije da je on uradio nešto slično (iako je radio slične stvari).

„Postoje fotografije na kojima se jasno vidi šta se desilo i trebalo bi da Buskets bude iskren, niko od nas nije lud. Nekada bi trebalo priznati šta ste uradili i uputiti izvinjenje ako ste pogrešili. Da sam ja uradio nešto tako već bi me oterali iz kluba, Španije, ma linčovali bi me. Već imam reputaciju ubice i svi bi me se odrekli“ – rekao je Pepe.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter