0
Evropske lige

Januzaj odabrao Belgiju?

Objavljeno: 02.04.14 u 15:54

Ne prođe mnogo vremena, a da fudbaler Mančester Junajteda Adnan Januzaj bude centralna tema sportskih medija, pre svega zbog odabira reprezentacije za koju će nastupati u budućnosti.

kostobrani-januzaj

Pre samo nekoliko dana pojavila se informcija da se talentovani igrač između Turske i takozvanog Kosova, Englezi se već mesecima nadaju da će igrati za njih, a belgijski mediji u svojim današnjim izdanjima tvrde da se odlučio baš za tu zemlju.

Svoju tvrdnju Belgijanci temelje na tome što je na televizijskom snimku uoči meča Junajteda protiv Bajerna uočeno da na kostobranima nosi zastavu države u kojoj je odrastao što je za njih bilo sasvim dovoljno da ga prisvoje.

Zanimljivo je da Januzaj ima mogućnost nastupa za čak šest reprezentacija odnosno pored Belgije u kojoj je odrastao tu su još takozvano Kosovo gde je rođen, potom Albanija, Turska, Engleska, pa čak i Srbija.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter