0
Fudbal

Fudbaler Zenita: Nameštali smo utakmice u Kupu UEFA!

Objavljeno: 02.04.14 u 16:52

Nekadašnji reprezentativac Norveške Erik Hagen otkrio je da je u periodu dok je igrao u Zenitu zajedno sa saigračima davao mito sudijama u mečevima Kupa UEFA. 

lopta-novac

Hagen je nastupao za ruski tim od 2005. do 2008. godine, ali nije želeo da otkrije na kojoj utakmici se to desilo i koje sudije su dobile novac.

„Jedan od saigrača poznavao je arbitra koji je bio pod sumnjom da je nameštao utakmice. Pre meča smo dali svakom od četvorice sudija po 3.000 dolara da bismo pobedili“, rekao je Hagen, a prenosi Mundo Deportivo.

Norvežanin nije potvrdio da li se to dogodilo u sezoni 2007/2008, kada je Zenit osvojio UEFA kup, ali je napomenuo da su njihovim protivnicima u toj godini poništena četiri gola zbog navodnih ofsajda. On je dodao da je bilo nameštenih utakmica u ruskom šampionatu i da je izgledalo kao da se unapred znalo ko će biti prvak.

hotsport.rs/Tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter