2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan se žalio na Dimitrijevića zbog nedosuđenog penala

Objavljeno: 25.03.14 u 11:21

Partizan je golom Saše Ilića u samoj završnici meča protiv užičke Slobode uspeo da dođe do tri boda, ali je pitanje pobednika moglo da bude rešeno daleko ranije da je sudija Dejan Dimitrijević dosudio penal posle prekršaja u šesnaestercu nad Petrom Škuletićem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zbog ovog Dimitrijevićevog propusta klub iz Humske je poslao zvaničnu žalbu Fudbalskom savezu Srbije na njegovo i suđenje njegovih pomoćnika. Zanimljivo je da čak ni sudija koji se nalazi pored gola, a ispred kojeg se desio ceo slučaj nije start sa leđa jednog odbrambenog igrača Slobode okarakterisao kao prekršaj.

Primedbe na suđenje u proteklom kolu Jelen Superlige uputili su još kruševački Napredak koji smatra da je oštećen u duelu sa Voždovcem, kao i Spartak koji je na svom stadionu igrao nerešeno sa Jagodinom.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Ove godine ce zvezda biti prvak u fudbalu,kosarci,odbojci,vaterpolu…Tako je naredio Vucic i da vidim sada koji sudija sme da dosudi penal za Partizan,poslao bih Cokija,Vesica i Malog (mog ).Imaju iskustva sa ubistvima na Kosovu i premijera Djindjica…Nek tu Vucic resi korupciju a ne da ih stavi da vode Beograd ti si sramota Srbije…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zanimljivo je vama stosta u vezi Partizana gospodo novinari, a niko nece da napise da je ovo zavera protiv Partizana.Svi ste se dali u akciju da se Partizan skine sa trona NEDOZVOLJENIM SREDSTVIMA, svi to radite i pravite se ludi.SRAMOTA ZA VASU PROFESIJU gde je istina merilo svegaa. Vasa je DUZNOST da je predstavite javnosti.Ali neka,NECETE NI VI DUGO TAKO,I VAMA CE USKORO KRAJ!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter