0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Novi ugovor za Sašu Ilića

Objavljeno: 25.03.14 u 17:04

Iako mu je već 37 godina Saša Ilić je i dalje jedan od najboljih fudbalera Partizana što je dokazao i pogotkom u duelu sa užičkom Slobodom kojim je doneo pobedu šampionu Srbije pa ne čudi podatak da se klub iz Humske sprema da ponudi novi ugovor svom kapitenu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenose beogradski mediji Partizan će na kraju sezone Iliću ponuditi da saradanja bude nastavljena i u narednih 12 meseci što će iskusni vezista najverovatnije prihvatiti.

„Želim Saši da ga posluži zdravlje, da u nastavku karijere obori još mnoštvo rekorda, a fudbal igra dokle god se oseća sposobnim da pomogne ekipi. Pitate me da li bi Ilić bio od koristi još godinu dana, da ostane i bude uticajan na terenu i van njega? Samo ću reći da se prelazni rok uveliko sprema“ – rekao je sportski direktor Partizana Albert Nađ okupljenim novinarima u Zemunelu, a prenosi „Mocart Sport“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter