0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mrđa odgovorio Trajkoviću: Krađu protiv Novog Pazara videla je cela Srbija

Objavljeno: 21.03.14 u 11:55

Nije moralo da prođe mnogo vremena od izjave Branislava Trajkovića da država gura Crvenu zvezdu ka tituli, a da sa druge strane Topčiderskog brda dođe oštra reakcija koju je izrekao Dragan Mrđa.

FOTO:STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Malo nas je pomešao sa sopstvenom ekipom. Rekao bih da su navikli da budu prvi i sada ne umeju da se ponašaju. Žali se Trajković na pritisak. Pa, majstore, igraš u Partizanu, naravno da postoji pritisak“ – rekao je Mrđa u izjavi za Informer.

Centarfor crveno-belih se potom osvrnuo na pojedine duele u kojima je Partizan nezasluženo došao do bodova, a Crvena zvezda oštećena.

„Nabrojaću samo neke mečeve za koje je stručna javnost konstatovala da smo oštećeni. U utakmici sa Donjim Sremom primili smo gol iz čistog ofsajda. Zatim, na meču sa Čukaričkim nije nam sviran penal. S druge strane, Voždovcu u meču sa Partizanom nije dosuđen jedanaesterac, a o njihovoj utakmici protiv Pazara u Humskoj neću ni da pričam. Tu krađu ne da je videla cela Srbija, nego čitav sve. Sve ovo što sam izneo nije moje mišljenje. To su činjenice koje je potvrdila sudijska komisija“ – objasnio je Mrđa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter