0
Evrokupovi

Lam oprezan pred dvoboj sa Junajtedom

Objavljeno: 21.03.14 u 13:49

Aktuelni prvak Evrope minhenski Bajern imao je praktično najviše sreće prilikom današnjeg žrebanja za četvrtfinale Lige šampiona pošto je za protivnika dobio Mančester Junajted koji je prema procenama mnogih najslabiji među osam učesnika završnice takmičenja.

Filip Lam

Međutim, sa tim se ne slaže kapiten Bavaraca Filip Lam koji tvrdi da „crveni đavoli“ nisu isti tim kada igraju u Premijer ligi i Ligi šampiona.

„Ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje i da se obaziremo na rezultate Mančester Junajteda u domaćem šampionatu. U oba duela ćemo se truditi da igramo našu igru, napadački u nameri da postignemo što više golova. Mislim da nije važno gde igramo prvi meč, a gde revanš pošto smo na primer prošle godine u eliminacionoj fazi stalno počinjali na našem stadionu pa nam to nije smetalo da dođemo do finala i osvojimo Ligu šampiona, ali je važno da postižemo golove i na gostovanjima.

Prvi meč ova dva kluba će odigrati 1. aprila u Mančesteru, a revanš je 9. aprila u Minhenu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter