0
Fudbal

Martino želeo Srbina u centru odbrane

Objavljeno: 19.03.14 u 11:51

Na podužem spisku želja Herarda Martina sastavljenom za zimski prelazni rok, koji bi i sledeće sezone trebalo da ostane na klupi Barselone, nalazio se i jedan srpski reprezentativac.

Neven Subotić

Uprkos tome što je veći deo sezone proveo na bolovanju usled ozbiljne povrede Neven Subotić je bio prvi pik kada su u pitanju štoperi odnosno planirano je da bude nasledik Karlesa Pujola koji će ovog leta napustiti katalonski klub.

Pored Subotića, za kojeg je Barsa planirala da potroši 17 miliona evra, na spomenutom spisku nalazili su se još Ilkaj Gindogan, Serhio Aguero, Luis Felipe, Arda Turan, Miroslav Kloze, Dorija i Santjago Verđini.

S obzirom na probleme u kojima se nalazila Barselona zbog transfera Nejmara posle čega je usledila ostavka predsednika Rosela zimski prelazni rok je prošao vrlo tiho kada je u pitanju katalonski klub. U međuvremenu se situacija smirila, došlo je do promene na čelu kluba, a najvljeno je da će Martino ostati na klupu, pa bi navedeni spisak mogao da bude aktiviran već u junu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter